Raskaan työviikon jälkeen pistäydyin saunassa ja nukkumassa Vaalassa. Siellä on jotenkin ylettömän mahtavaa herätä! Nyt kun on ikkunassa joulutähti, sitä jopa näkee illalla nukkumaanmennessä ja aamulla herätessä jotain (kattovalaisin on, pöytä tai jalkalamppua ei. Vaikka eipä tuota ole pöytääkään.).

Eilen manasin mielessäni sitä, että viime viikonlopun puuterilumi on muuttunut siksi ainoaksi reitiksi saunaan. Lumi on pakkautunut reunoilta kovaksi pengermäksi, edelliskerran polku taas on umpijäässä ja vaarallisen liukas. MUTTA tänä aamuna avasin oven lähteäkseni lehteä hakemaan, ja lunta tuprutti koko ajan lisää. Tuprutti koko päivän. Linnut kävivät lounastauolla olohuoneen ikkunan takana syömässä annostelijasta herkkuja. Muita elukoita ei näkynyt, mutta onhan Kalevan Lukijalta-sivulla seitsemän kissanpentua. Äitikin vähän nyyhkäisi niitä katsoessa.

Ouluun palasin, ruokaa ostin ja uuden Imagen ynnä Mondon sen kylkiäisenä. Image oli välttämätön; jos niillä on listattuna 50 syytä rakastaa Kate Bushia, ei siellä voi olla mitään huonoa.


0 Kommentit