Ihana, pitkä viikonloppu on takana ja seuraava sekä viikon syysloma vain kolmen päivän päässä. Ehdin jo tehdä itselleni tehtävälistan koko viikolle, mutta viiden tunnin (joka ei kuulosta paljolta, mutta kun juoksee ympäri kampusta on todella uuvuttavan pitkä) koulupäivän jälkeen olen ihan ventti ja naatti enkä jaksa vaivata ajatuksiani koulutöillä hetkeen. Ehkä illemmalla uudestaan.

Torstaina kävimme kaikki kolme ässää Primary pubissa, jossa pelasin Khurramin kanssa biljardia ja vaikka hävisinkin, sain kehuja ja uskoin välillä osaavanikin. Perjantaina autoimme Elisan koulukaveria muuttamaan naapuriin ja kiitokseksi saimme herkullista intialaista ravintolassa, jossa annokset ovat sopivia ja hinta halpa. Erittäin harvinaista siihen nähden mihin minä olen tottunut. Lauantai-iltana menimme lettukesteihin samaisen naapurin luokse ja vaikka suu täynnä lettuakin jaksoi jutella uusien upeiden ihmisten kanssa. Sunnuntaina emme kumpikaan jaksaneet enää, vaan katsoimme Scrubsin toisen tuotantokauden loppuun ja illalla piirrettyjä.

En ole valokuvannut vähään aikaan, maailma ei tunnu juuri nyt yhtään kuvaukselliselta vaikka kivaa onkin. Haluaisin tallentaa yliopiston ympärillä alati riekkuvia variksia, korppeja ja harakoita ja niiden ääntä, joka ei ole lähelläkään lokkeja, mutta silti kaunista. Kuvaamisen sijaan olen jatkanut neulomista; ostin torstaina lankoja saadakseni rakkaalle ihmiselle joululahjan, mutta alpakka ei ainakaan vielä ota onnistuakseen kunnolla. Toivottavasti toinen rakas ihminen toteuttaa toiveeni ja tuo koti-Suomesta rehellistä lampaanvillalankaa.

0 Kommentit