Ihanaa, miten kaksi mieltä osaakin toimia niin sujuvasti yhteen:

Eilisen kokeisiinluvun lomassa, mistä lie ajatuksesta villiintyneenä, etsin netistä Frida-elokuvan soundtrackin ja tämän aamun olen sitä vahvasti maustetussa nostalgiahuumassa, melkein itku silmässä Chavela Vargasia tulkiten kuunnellut ja muistellut Hampuria ja La columna rotaa ja, jälleen kerran, appelsiinimehua ja Idaa. Tänään Elisa nykäisi yllättäen hihasta ja näytti itse netistä poimimiaan Frida Kahlo -tuotteita, korteista kirjoihin, enkä ollut maininnut eilisiltaista tai tämänaamuista takimmaisessakaan sivulauseessa. Hämmentävää, mutta mukavaa.

Eilinen alkoi jo puoli kahdeksalta. Säikähdin kyllä hirveästi, kun Sweeney Todd alkoi julistaa korvani juuressa tuhoo ja turmioo (soittoääneni on pätkä musikaalin Epiphany-kappaletta, juuri se kohtaus kun Sweeney kävelee ympäri Lontoota kutsumassa ihmisiä parturintuoliinsa leikeltäväksi), mutta oli mukavaa kuulla aamun toisena äänenä Lauran "Täällä on pirusti lunta!". Yöllä näin tämän seurauksena unta valtavista lumikinoksista, joita ei meidän saarellemme kyllä saada ennen maaliskuuta. Kylmää on edelleen, mutta märkää.

Tänä aamuna aloin heti silmäni avattuani kerrata eilenkirjoittamaani käsitelistaa perjantain englannintenttiä varten ja kerrata ihmisen suun osia (liikaa sälää, minun mielestäni, ja kun miettii miten paljon turhaa ja ilkeää ihmiset useimmiten sanovat, olisi se tukehtumisvaaran mahdollistamisen voinut jättää evoluutiossa väliin ja mieluummin edelleen öristäisiin ja kommunikoitaisiin käsiä heiluttelemalla). Jälleen oli Joutsenosta hyötyä, kun vain pienellä kertauksella osaan luetella kahden sivun pituisen listan termistön selitykset ja niihin esimerkit.

0 Kommentit