Olen viihtynyt mainiosti, laittanut ruokaa ja tavannut mielenkiintoisia vanhuksia. Nukuttaa usein ja pitkään. Henkinen ja fyysinen stressi toisesta ihmisestä (varsinkin saunavuorojen aikaan) on kova, mutta palkitseva, kun ihmiset kiittelevät ja kahvitauolla saa ratkoa ristikoita ja syödä keksejä ja juoda kahvia, johon olen vihdoin oppinut, ehkä hieman riippuvaistunutkin.

Keskustan kesäasunto taitaa jäädä vähemmälle nyt, kun on mahdollisuus käyttää myös Rajamäen asuntoa, joka on monta kertaa isompi, omalla pihalla ja luonto muutenkin lähellä. Kitkin tänään rikkaruohoja omasta pihasta ensimmäistä kertaa koskaan.

Fiina neuleella on alennusmyynnit, muttei ihan seuraavaan palkkapäivään, jota aion juhlistaa ostamalla lankaa uuteen villatakkiin. Elisa osti sen japanilaisen Ihanat mekot ja tunikat -kirjan, ja sitä aion hyödyntää Skotlannissa. Kiitokseksi teen Elisalle sitten pannaria, kuuletko?

4 Kommentit

  1. Mää vaistosin, että täällä puhuttiin pannarista.

    VastaaPoista
  2. Ja hyvästä pannarista puhutaankin. Maailman parhaasta!

    VastaaPoista
  3. Pannaria ja vadelmahilloa niin tämä tyttö on taivaassa!

    VastaaPoista
  4. Voin oikein hyvin kokeilla tehdä sen soijamaidosta. Hylasta olen kokeillutkin ja tuli hieman erilaista, mutta mielestäni silti hyvää.

    VastaaPoista